Столичният хотел Metropolitan ще стане част от веригата Radisson Hotel Group.

...
Столичният хотел Metropolitan ще стане част от веригата Radisson Hotel Group.
Коментари Харесай

Metropolitan Sofia става част от Radisson Hotel Group

Столичният хотел Metropolitan ще стане част от веригата Radisson Hotel Group. Присъединяването ще се реализира през първото тримесечие на годината. Така хотелът в София ще стане втория хотел след Imperial Plovdiv, който става член на Radisson Individuals – марка, която предлага на самостоятелни хотели и локални вериги опцията да бъдат част от Radisson Hotel Group. Така те имат достъп до интернационалния опит на групата, като в същото време резервират своята еднаквост.

„ Столицата на България е значим за бизнес пътуванията и почивките център. Затова сме щастливи да разтеглим портфолиото си в София. Хотел Metropolitan е с висок рейтинг и сполучливо ще се впише към възходящо наличие на Radisson Individuals в Източна Европа “, акцентира Дейвид Дженкинс, вицепрезидент, който дава отговор за бизнес развиването на групата.

Metropolitan Hotel Sofia разполага с 201 стаи и жилища, четири конферентни и шест заседателни зали с потенциал до 220 души. Стратегическото му местонахождение – до Интер Експо център и до офисите на редица интернационалните компании, на 10 минути път с автомобил от летище София и на 8 км от историческия център на София, го прави извънредно прелъстителен за бизнес визити и туризъм.

Присъединяването към " фамилията на Radisson Hotel Group е стратегически ход, който ни разрешава да разтеглим световния си обсег, да подобрим професионалните си благоприятни условия и да се приспособяваме към растящите потребностите на клиентите ", разясняват на собствен ред собствениците на Metropolitan - Драгомила Вълканова и Искрен Миланов
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР